Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών στην Π.Ε. – Β’ κύκλος αποσπάσεων, μόνιμοι διορισμοί, προσλήψεις αναπληρωτώνΤετάρτη, 22 Αύγουστος 2012 13:03 Το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών στην Π.Ε. – Β’ κύκλος αποσπάσεων, μόνιμοι διορισμοί, προσλήψεις αναπληρωτών Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Παιδείας το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών των εκ/κών Π.Ε., έχει ως εξής: Β’ Κύκλος αποσπάσεων: Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει στις 28 Αυγούστου για να εξετάσει όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με τις αποσπάσεις. Η ανακοίνωση των ονομάτων του Β΄ κύκλου, θα γίνει στις 29 Αυγούστου 2012. Μόνιμοι διορισμοί στην Π.Ε.: Σήμερα θα εκδοθεί η εγκύκλιος για την πρόσληψη των 40 μόνιμων εκ/κών στην Π.Ε. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2012. Προσλήψεις αναπληρωτών στην Π.Ε.: Το α’ πενθήμερο του Σεπτέμβρη θα ζητηθούν, τα λειτουργικά κενά όλων των περιοχών. Η α΄φάση των προσλήψεων αναπληρωτών θα ανακοινωθεί μετά τις 5 Σεπτέμβρη του 2012. Δημήτρης Μπράτης

Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2012 13:03
Το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών στην Π.Ε. – Β’ κύκλος αποσπάσεων, μόνιμοι διορισμοί, προσλήψεις αναπληρωτών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Παιδείας το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών των εκ/κών Π.Ε., έχει ως εξής:
  1. Β’ Κύκλος αποσπάσεων: Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει στις 28 Αυγούστου για να εξετάσει όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με τις αποσπάσεις. Η ανακοίνωση των ονομάτων του Β΄ κύκλου, θα γίνει στις 29 Αυγούστου 2012.
  2. Μόνιμοι διορισμοί στην Π.Ε.: Σήμερα θα εκδοθεί η εγκύκλιος για την πρόσληψη των 40 μόνιμων εκ/κών στην Π.Ε. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2012. 
  3. Προσλήψεις αναπληρωτών στην Π.Ε.: Το α’ πενθήμερο του Σεπτέμβρη θα ζητηθούν, τα λειτουργικά κενά όλων των περιοχών. Η α΄φάση των προσλήψεων αναπληρωτών θα ανακοινωθεί μετά τις 5 Σεπτέμβρη του 2012.
Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου