Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κατάθεση ψυχής και σπουδαία νίκη του ΑΡΗ



Κατάθεση ψυχής και σπουδαία νίκη

Κατάθεση ψυχής και σπουδαία νίκη

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε πανάξια τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης με γκολ του Νούνο Κοέλιο στο 89’

Κατάθεση ψυχής έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη –τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης- με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης με γκολ του Νούνο Κοέλιο στο 89’.
Η ομάδα μας σ’ ένα ακόμη παιχνίδι έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να ενισχύει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, πήρε πανάξια τους τρεις βαθμούς, ενώ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα την υπόθεση νίκη.
Ο ΑΡΗΣ από το ξεκίνημα του αγώνα αφενός προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του και αφετέρου να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός για την εστία του Σωκράτη Διούδη.
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 10’ όταν ο Καρνέζης απομάκρυνε το σουτ του Νταβίντ Αγκάνθο.
Στο 26’ ο Στυλιάρας ορθώς έδωσε το πέναλτι σε χέρι του Βιτόλο μέσα στην περιοχή,  αλλά δεν απέβαλε, όπως όφειλε, τον Ισπανό που είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα. Ο Αγκάνθο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση το πλασέ του Τοτσέ στο 58’ (η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ) και το δοκάρι του Μαυρία στο 71’.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Τάτος έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία, για να φτάσουμε στο 89’ για να έρθει η λύτρωση από τον Νούνο Κοέλιο, ο οποίος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι προώθησε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Μανώλη Παπαστεριανού.
Κίτρινες: Καζναφέρης (8’), Ζαραδούκας (26’), Ψυχογιός (41’), Παπαζαχαρίας (79’), Τάτος (92’), Αγκάνθο (95’) / Βιτόλο (10’), Πίντο (35’), Τότσε (92’)
ΑΡΗΣ: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης (83’ Σουνάς), Αγκάνθο (95’ Ηρακλής), Τάτος, Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (62’ Κοτσαρίδης), Νούνο Κοέλιο, Ψυχογιός.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Κουίπερ, Σισοκό (85’ Ντίνας), Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπράθα (56’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80’ Κασιγιάμα), Σο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου