Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                      

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συμμετείχε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, μαζί με άλλους φορείς, στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού για τις ανάγκες των απόρων οικογενειών του Δήμου μας.
   Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής υπήρξε πραγματικά συγκινητικό. Οι μαθητές μας και οι γονείς τους  ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό και συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που θα ανακουφίσουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους που χρειάζονται βοήθεια.
   Αισθανόμαστε την βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε με όση έμφαση μπορούμε και αρμόζει στην ανταπόκριση που έδειξαν οι μαθητές, οι γονείς, συνάδελφοι μας και όλους όσοι  έσπευσαν και συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας.
   Σας ευχαριστούμε όλους και θυμίζουμε ότι οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έδειξαν πολιτισμό και υψηλό αίσθημα αλτρουισμού.

Παρακαλούνται οι Δ/ντές των Σχ. Μονάδων να ευχαριστήσουν τους συναδέλφους και τους μαθητές τους και μέσω αυτών όλους τους γονείς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου